La balconada de la Sala Lluís Millet, amb les reconegudes columnes de mosaic formant una decoració floral, ja és accessible als visitants del Palau de la Música Catalana. Aquest balcó, que dóna al carrer de Sant Pere Més Alt, s’obre per primera vegada als visitants de l’edifici i els convida a caminar pel jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Amb aquest nou espai, un dels més destacats de l’edifici, es dóna un valor afegit a la tradicional visita guiada amb guies professionals que ofereix el Palau de la Música Catalana i que permet gaudir de la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, on està situada la primera pedra de l’edifici i on es projecta l’audiovisual que explica la història del Palau; l’emblemàtica Sala de Concerts, des de la platea i el segon pis, amb una audició de l’orgue, i també la Sala Lluís Millet, tradicional sala de descans.

Horaris i durada de les visites

La passejada per tot el Palau de la Música Catalana té una durada aproximada de 55 minuts. Durant el mes d’agost l’horari de les visites guiades al Palau s’amplia i s’ofereixen tours des de les 9 fins a les 20 h cada mitja hora en català, castellà, francès, anglès i rus. Per a la resta de mesos, l’horari habitual és de 10 a 15.30 h, excepte Setmana Santa i juliol, en què l’horari s’amplia de 10 a 18 h (cal consultar la disponibilitat al lloc web www.palaumusica.cat).

Preus
Tarifa individual: 18 €
Gratuït: infants fins a 10 anys inclusivament, acompanyats per algun familiar.

Descomptes:
Pack familiar (4-8 membres): 50 €
Estudiants, jubilats i aturats: 11 €
Primer i últim dimecres de cada mes (visita de les 12.30 h-català i 13.30 h-castellà): 9 €
Descomptes del 20% sobre la tarifa individual: Grups (a partir de 25 persones), Barcelona Bus Turístic, Barcelona Card, Ruta del Modernisme i Walking Tours.

Descomptes per compra anticipada: 20% sobre la tarifa individual, comprant l’entrada a través del web del Palau amb 21 dies d’antelació.

A més, els ciutadans es poden beneficiar del 50% de descompte en les entrades de la visita de les 12.30 h en català del mes de juliol, agost o setembre a través de la campanya d’estiu promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i la Ruta del Modernisme www.bcn.cat/modernisme.

La balconada de la Sala Lluís Millet del Palau de la Música Catalana s’obre als visitants