Les músiques de La guerra de les galàxies, la banda sonora que John Williams va compondre per a la saga, tornaran a sonar al Palau de la Música Catalana amb el concert “El despertar de la música” el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre (12 h). Coincidint amb el cap de setmana de l’estrena mundial de l’Episodi VIII d’Star Wars, Els últims Jedi, el 15 de desembre, el Palau ofereix dues sessions per recrear musicalment alguns dels passatges més celebrats d’aquesta saga de pel·lícules. Unes jornades dedicades a aquest univers galàctic que ha captivat milers de persones de diverses generacions arreu del món.

El públic podrà gaudir de la música èpica del genial John Williams i també de peces d’altres films del mateix compositor, com E.T., Indiana Jones o Jurassic Park, interpretada per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, sota la batuta del seu titular, Tomàs Grau.

Des de dues hores abans de cada concert tindran lloc en diferents espais del Palau una sèrie d’activitats adreçades als espectadors i aficionats. Així, es realitzaran dos tallers, de maquillatge i de xapes, i s’instal·larà un photocall on el públic podrà fer-se fotografies amb els personatges més populars de la saga (activitats gratuïtes). També, tant dissabte com diumenge, es farà el taller de pintura “Princesa Leia”, adreçat al públic adult (de 9.30 a 11.30 h, activitat de pagament combinada amb l’entrada al concert), impartit pel col·lectiu Salir con Arte. I alguna sorpresa més...

La Força torna al Palau de la Música! Uneix-t’hi!

L’univers galàctic d’Star Wars torna al Palau de la Música Catalana els dies 16 i 17 de desembre amb el concert “El despertar de la música”