El concert s'emmarca en el projecte Xarxa Coral, impulsat per l'Orfeó

El proper diumenge, 9 de febrer, a les 18h, la Coral Verge del Camí de Cambrils i la Coral Ginesta de Cervera pujaran a l'escenari del Palau de la Música Catalana per oferir un concert en què també participarà l'Orfeó Català. El concert s'emmarca en el projecte Xarxa Coral, impulsat per l'Orfeó, que cerca establir relacions i sinergies amb altres cors de Catalunya, fer visible el repertori de l'Orfeó Català i obrir l'escenari del Palau a les agrupacions corals del país.

El passat 26 de gener l'Orfeó Català, amb Josep Vila i Casañas com a director, va actuar a Cambrils al costat de la Coral Verge del Camí, dirigida per Núria Ortoneda, i el proper 8 de febrer la formació actuarà a Cervera amb la Coral Ginesta, dirigida per Xavier Puig. El concert al Palau és el colofó d'aquesta iniciativa, que crea vincles i relacions pròximes i enriquidores entre les formacions. En aquesta vetllada els tres cors actuaran individualment en l'emblemàtic escenari del Palau, i al final del concert uniran les seves veus interpretant repertori català.

Xarxa Coral es va iniciar el 2013 amb la Coral Nit de Juny de Palafrugell i la Coral Polifònica de Vilafranca, amb un concert al Palau juntament amb l'Orfeó el 17 de març passat. Aquest 2014, el projecte tornarà a partir de la tardor amb un concert de cloenda al Palau el 16 de novembre.

L’Orfeó Català convida la Coral Verge del Camí de Cambrils i la Coral Ginesta de Cervera a un concert conjunt al Palau el proper diumenge