Dijous, 18 d'abril de 2013, a les 20 h, al Petit Palau, se celebrarà el concert de cloenda de la temporada del cicle ONCA al Palau. Una sessió que tindrà com a convidat especial el reconegut clarinetista Michel Lethiec, que acompanyarà l'orquestra en la interpretació de la Suite de concert per a clarinet i orquestra de Porgy and Bess. La peça arranjada per Franck Villard engloba els temes més importants de la coneguda obra operística. 

El concert, titulat "De Catalunya a Amèrica", es completarà amb l'obra Miniatures de Joan Manén. Una peça estructurada en set episodis que poden ser interpretats aleatòriament pel seu caràcter independent, la majoria dels quals fan referència a l'estil musical del segle XVIII. L'any 1998 l'ONCA va fer el primer enregistrament mundial d'aquesta composició per a la discogràfica Nimbus.

L'ONCA –amb el seu director fundador Gerard Claret– és una de les agrupacions del seu gènere més rellevants de l'àmbit cultural d'influència catalana. El concert de dijous és el tercer i darrer de la temporada 2012-13 del cicle de concerts ONCA al Palau. El cicle està organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i la Fundació ONCA i rep el patrocini del Govern d'Andorra i de la Fundació Crèdit Andorrà.

 

L’ONCA convida el clarinetista Michel Lethiec per interpretar Gerswhin en el seu concert de cloenda de la temporada al Palau