Més de 20.000 persones ja han vist, a través de diverses plataformes digitals, el nou espot de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana “Aquest 2015 et convidem a somiar”, que ha unit per primera vegada dos Patrimonis Mundials de la UNESCO: el Palau de la Música Catalana, seu de l’Orfeó Català, i els castellers. Un vídeo que en 24 hores ja s’ha viralitzat i està tenint una gran acollida del públic: “emocionant”, “emotiu” “preciós”, “fantàstic”, “pell de gallina”...

L’anunci llançat a través dels canals digitals vol traspassar fronteres i convidar tota la ciutadania a somiar, per mitjà de dos símbols del país que representen i transmeten valors com la participació, el compromís social, l’esforç i la catalanitat.

L’Orfeó Català i els cors de l’Escola Coral posen la banda sonora a l’espot i els convidats especials per a l’ocasió són els Castellers de Vilafranca, que aixequen un castell al Palau de la Música Catalana, escenari que esdevé un espai per al somni on tot és possible.

Més de 1.300 persones van participar en el rodatge de l’espot, creat i produït per l’agència publicitària Vimema, i rodat al Palau de la Música Catalana el 23 de novembre passat. 

L’espot del Palau i l’Orfeó Català es viralitza amb més de 20.000 visualitzacions en 24 hores “Aquest 2015 #etconvidemasomiar”