Cecilia Bartoli, Mariella Devia, Anna Netrebko i Elīna Garanča actuaran als tres temples musicals de Barcelona al desembre i al gener

L'Auditori, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana presenten a Barcelona les quatre grans dives del món de l'òpera i del bel canto del moment: Cecilia Bartoli, Mariella Devia, Anna Netrebko i Elīna Garanča. Quatre oportunitats úniques que tindran lloc entre els mesos de desembre i gener per sentir les veus més cotitzades de l'actualitat musical amb la possibilitat de gaudir de descomptes per la compra de més d'un espectacle.

La visita d'aquestes dives començarà amb l'actuació de la mezzosoprano Cecilia Bartoli, que el 10 de desembre a les 21 h, oferirà un recital a L'Auditori per presentar el seu nou àlbum, Mission, amb obres d'Agostini.

Els dies 4 i 7 de gener, el Liceu acollirà la versió de concert d'Il pirata de Bellini a càrrec de la més gran especialista del repertori belcantista del sege XIX: la soprano Mariella Devia.

El mateix escenari presentarà els dies 10 i 13 de gener la gran diva russa: la soprano Anna Netrebko, coneguda per la versatilitat i bellesa tímbrica de la seva veu i per la seva gran personalitat a l'escenari. Netrebko interpretarà la versió de concert de Iolanta de Txaikovski.

Per arrodonir el cartell, el Palau de la Música Catalana acollirà l'11 de gener l'actuació d'Elīna Garanča, que amb una veu d'una tècnica prodigiosa, sempre posada al servei de la musicalitat, oferirà obres de Bizet, Gounod, Massenet, Saint-Saëns, Txaikovski i Glinka, en un recital únic.

Amb l'objectiu que els melòmans no es perdin cap d'aquestes grans cites, els tres equipaments culturals aplicaran els descomptes següents per la compra de més d'un espectacle:

-    15% de descompte per als recitals de Bartoli i Garanča.

-    25% de descompte de Iolanta (funció dia 13) i d'Il pirata (funció dia 4) de zona 1 i zona 2.

(Venda exclusiva a les taquilles. Per gaudir d'aquests descomptes caldrà mostrar a la taquilla corresponent la localitat comprada d'un altra "Diva")

L’Auditori, el Liceu i el Palau presenten a Barcelona les quatre gran dives del món de l’òpera i del bel canto