El concert, emmarcat en el cicle Palau Fronteres, suposarà la primera col·laboració entre el Palau i el Guitar Bcn 

El 2 d’abril de 2022 Judit Neddermann debutarà al Palau de la Música Catalana, dins del festival Guitar Bcn i en el marc del cicle Palau Fronteres, i ho farà amb una proposta única creada especialment per a l’ocasió.

Judit Neddermann & friends, la cantautora de Vilassar s’envoltarà de convidats il·lustres per donar forma a un repertori que repassarà algunes de les seves millors cançons en bona companyia. Per fer encara més ineludible aquesta cita, Neddermann també hi estrenarà una obra encàrrec del Palau de la Música Catalana per al programa Barcelona Creació Sonora –impulsat per l’ICUB–, que agermana poesia i música en un exercici d’extrema delicadesa. 

El concert és la primera col·laboració del Palau amb el Guitar Bcn i està emmarcat en el cicle Palau Fronteres, una iniciativa del Palau que va néixer l’any passat amb la voluntat d’oferir al públic noves perspectives de descoberta i gaudi, i que presenta  propostes que basculen entre la música clàssica i la contemporània gràcies a nous formats i expressions artístiques. 

El Guitar Bcn és un dels festivals més emblemàtics de Barcelona, que cada any convida artistes prestigiosos del panorama local, nacional i internacional. 

Judit Neddermann és cantant i compositora i ja ha publicat quatre discos en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, tot destacant el duet Este segundo amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l’últim disc del reconegut artista.

Judit Neddermann debutarà el 2 d’abril al Palau de la Música Catalana amb convidats sorpresa