20230906_The_Projecet_WEB_JUANES_1920X1080

Juanes

Europa Tour 2023

Fitxa artística

Juanes

Detalls

Nascut i criat a Medellín, Colòmbia, Juanes és, sens dubte, el principal ambaixador mundial del rock llatí i paladí del canvi social. Aclamat per la revista Time com "una de les 100 persones més influents del món", és l'únic artista que compta amb dues de les 5 millors cançons pop llatines de tots els temps a Billboard, entre molts altres èxits.

El seu desè àlbum, Origen (2021), va ser descrit per Rolling Stone com "Una obra mestra... Un àlbum exquisit que transcendeix més enllà de les cançons, cap a la genialitat". El disc es va imposar doblement als premis Grammy: va obtenir el Latin Grammy al Millor Àlbum de Pop-Rock i es va endur a casa el Grammy al Millor Àlbum de Rock Llatí o Alternatiu.

L'artista tornarà a Barcelona el 6 de setembre per actuar al majestuós Palau de la Música Catalana, amb un repertori exclusiu on es donaran cita les seves grans cançons: clàssics, novetats i alguna sorpresa especial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 6 Setembre 2023
    Dimecres
    20:45 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 35 a 85 euros
Organitza:The Project Music Company, S.L.

Juanes