COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Jonas Kaufmann cancel·la per malaltia el recital del proper divendres 10 d’octubre al Palau de la Música Catalana

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta anunciar que el tenor Jonas Kaufmann, que tenia previst actuar el proper 10 d’octubre a les 20.30 h al Palau de la Música Catalana al costat del pianista Helmut Deutsch, ha cancel·lat la seva actuació per malaltia, segons que acaba d’informar la seva agència. La Fundació OC-PMC està treballant per trobar una nova data per a aquest concert.

Atenció. Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, es poden adreçar a les Taquilles del Palau: presencialment (C/ Palau de la Música, 4-6), per telèfon al 902 442 882 o per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat . En el cas que es trobés una nova data per al concert, les mateixes entrades seran vàlides. La Fundació OC-PMC n’informarà tan aviat com sigui possible.