Joaquim Uriach Torelló

La candidatura encapçalada per Uriach ha presentat més del doble d’avals necessaris per ser admesa i serà reconeguda a l’Assemblea General de Socis i Sòcies el proper 21 de juny 

La candidatura encapçalada per Joaquim Uriach Torelló ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions a la Presidència de l’Orfeó Català en el termini previst pels estatuts de l’Associació Orfeó Català (que finalitzava dissabte passat, 21 de maig, a les 16 hores).

La Secretaria de l’Associació Orfeó Català n’ha admès la candidatura després de verificar que compleix els requisits previstos pels estatuts, entre els quals cobrir els càrrecs de la Junta Directiva que consten a l’article 37è, amb l’especificació del nom dels candidats i el càrrec al qual opta cadascun dels integrants (president, vicepresident primer, vicepresident segon, vicepresident tercer, secretari primer, secretari segon, tresorer, arxiver-bibliotecari i un màxim de deu vocals). Finalment, per ser admesa la candidatura ha d’estar avalada, com a mínim, amb la signatura de cent socis de l’Associació Orfeó Català amb dret de vot (aquells socis electors i elegibles, és a dir, sempre que tinguin dos anys d’antiguitat a l’Associació sense interrupció).

Atès que només hi ha hagut una candidatura, d’acord amb el que preveuen els estatuts queda cancel·lada la Jornada Electoral prevista per al 20 de juny i la candidatura encapçalada per Uriach esdevé la guanyadora de les eleccions. La candidatura s’ha presentat amb totes les condicions i avalada per la signatura de 210 socis de l’Orfeó Català.  

La candidatura serà reconeguda durant l’Assemblea General de Socis i Sòcies que se celebrarà el proper 21 de juny al Palau de la Música Catalana, a les 18.30 h. Els membres de la candidatura guanyadora acceptaran els seus càrrecs per al següent període de quatre anys. El nou president de l’Associació Orfeó Català serà també el president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

La candidatura encapçalada per Joaquim Uriach està formada per:

President - JOAQUIM URIACH TORELLÓ

Vicepresidenta primera - EUGENIA BIETO CAUBET

Vicepresident segon - LLUÍS DOMÈNECH GIRBAU

Secretari primer - JOAN VALLVÉ RIBERA

Tresorer - IGNACIO GARCIA-NIETO PORTABELLA

Secretari segon - JORDI CABRÉ TRIAS

Arxiver-bibliotecari - JAUME MARTÍ LLOBET

Primera vocal - MAR CALVET FRANCESCH

Segon vocal - XAVIER GARCIA-MOLL MARIMÓN

Tercera vocal - MAR GINÉ GUIX

Quart vocal - JOAN PLANES VILA

Cinquè vocal - EMILI ROS FÀBREGAS

Sisena vocal - MIREIA TOMÀS CARULLA

Setena vocal - GLORIA VICENS HERNÁNDEZ

President de la Comissió Artística - ALBERT GUINOVART

Joaquim Uriach Torelló serà el nou president de l’Associació Orfeó Català