Informació general

Des de fa 19 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Els espectacles familiars del Palau han estat pensats i creats perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans.

Sou convidats, doncs, a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències i experiències artístiques que faran que la música s’integri a la vida dels més petits de la casa.

Descarregar fulletó Concerts Familiars 2023-2024

Llibres educatius

A partir del concert-espectacle Big Bang Beethoven el Palau de la Música Catalana ha iniciat una nova línia editorial de llibres-cds, basats en els Concerts Familiars al Palau, amb l'objectiu de seguir fomentant l’accés, la participació i la formació musical dels infants, joves i famílies. 

Big Bang Beethoven el podeu trobar a totes les llibreries, a la Botiga del Palau de la Música Catalana.