Gustavo Dudamel © Smallz+Raskind

Tal com ja es va anunciar, el proper 18 de setembre Gustavo Dudamel dirigirà al Palau de la Música Catalana la Novena Simfonia de Beethoven amb l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i l’Orquesta Sinfónica de Galícia. La formació gallega substituirà la Mahler Chamber Orchestra, inicialment anunciada, la qual, a causa de les restriccions de la mobilitat internacional, no podrà actuar en aquesta ocasió al Palau.

El concert, en què també participaran músics de l’Escuela Superior Reina Sofía de Madrid, serà un concert històric amb un dels directors més estimats a la casa. A més, tindrà una gran càrrega simbòlica, ja que d’una banda serà un homenatge a tota la societat durant la COVID-19, també una celebració de la vida i de la fraternitat humana simbolitzada per aquesta obra universal de Beethoven, i perquè suposarà així mateix el primer concert dels cors del Palau després de l’aturada de la seva activitat a causa del coronavirus. El concert compta amb el patrocini destacat del Banco de Santander.

 

Novena Simfonia de Beethoven al Palau de la Música Catalana

Divendres, 18 de setembre de 2020, 20 h

Susanne Elmark, soprano

Aigul Akhmetshina, mezzosoprano

Leonardo Capalbo, tenor

José Antonio López, baix

Orfeó Català (Simon Halsey, director artístic; Pablo Larraz, director principal)

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (Simon Halsey, director artístic; Xavier Puig, director principal)

Orquesta Sinfónica de Galícia

Alumnes de l’Escuela Superior de Música Reina Sofía

Gustavo Dudamel, director

LUDWIG VAN BEETHOVEN: Simfonia núm. 9, “Coral”

 

Amb el patrocini de:

cid:image002.png@01D65925.68C855F0

 

 

Amb la col·laboració de:

Gustavo Dudamel dirigirà la Novena de Beethoven amb l’Orfeó Català, el Cor de Cambra i l’Orquesta Sinfónica de Galícia al Palau el proper 18 de setembre