Gustavo Dudamel, al capdavant de la Mahler Chamber Orchestra, oferirà dos concerts al Palau de la Música Catalana, els dies 18 i 19 de setembre (20 h), per inaugurar la temporada 2018-19 de Palau 100. Dos programes dedicats a grans mestres del Romanticisme i del postromanticisme com són Franz Schubert, Johannes Brahms i Gustav Mahler. El dimarts 18 s’oferirà la Simfonia núm. 4, en Do major de Mahler, una de les simfonies vocals del compositor, que finalitza amb el lied Das himmlische Leben, i la Simfonia núm. 3, en Re major de Schubert. L’endemà s’interpretarà la Simfonia núm. 4, en Mi menor de Brahms, la darrera que va escriure el compositor i que és considerada una de les seves obres mestres, i la Simfonia núm. 4, en Do menor de Schubert.

Dudamel ja va actuar la temporada passada al Palau amb la integral de les Simfonies de Beethoven en quatre dies consecutius, al capdavant de l’Orquesta Sinfónica Simón Bolívar, tot constituint una fita històrica per a la ciutat que va exhaurir totes les localitats, i en aquesta temporada ho fa aquest diumenge, 14 de gener, a l’Auditori de Barcelona amb la Filharmònica de Viena. Els concerts del setembre vinent suposen una nova oportunitat per gaudir a Barcelona del director més carismàtic del moment.

Gustavo Dudamel és un nom fonamental del món de la direcció dels últims temps. Com a director simfònic i operístic de renom internacional, el mou el profund convenciment que la música uneix i inspira els homes de totes les edats. Com a director artístic i musical de la Filharmònica de Los Angeles i director musical de l’Orquesta Simón Bolívar, el seu lideratge s’estén dels més grans auditoris fins a les aules, els cinemes i les plataformes digitals globals. També actua com a convidat de les institucions musicals més reconegudes i ha estat el director més jove del Concert d’Any Nou de la Filharmònica de Viena.

Les entrades per a ambdós concerts ja es poden reservar a: www.palaumusica.cat/dudamel2018

Gustavo Dudamel dirigirà, el setembre vinent, dos concerts al Palau de la Música Catalana per inaugurar la temporada 2018-19 de Palau 100