La Jornada de Portes Obertes que s'ha celebrat avui al Palau de la Música Catalana ha estat un èxit. Més de 4.000 persones han pogut visitar les diferents sales de l'edifici modernista des de les 10 del matí fins a les 15 hores i han assistit a les actuacions que cada mitja hora han ofert alguns dels cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català i d'altres formacions corals convidades, a la Sala de Concerts.

Amb aquesta jornada, el Palau s'ha sumat per tercer any consecutiu a la Festa Major de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Els visitants han pogut accedir a la platea i segon pis de la Sala de Concerts; a la Sala Lluís Millet; al Petit Palau, on s'ha projectat el vídeo que habitualment s'ofereix en les visites guiades i que explica l'origen del Palau, la singularitat de l'espai i la història de l'edifici, seu de l'Orfeó Català; i finalment han gaudit de la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, un espai íntim i acollidor on hi ha situada la primera pedra del Palau. Aquest any, el Centre de Documentació de l'Orfeó Català s'ha sumat a la iniciativa tot presentant al Foyer del Petit Palau una petita mostra dels seus fons i col·leccions documentals.

"Jo  Cultura Catalana". Posa't la polsera, tu també!

Aprofitant  la bona acollida de la Jornada de Portes Obertes, enguany s'ha iniciat una acció institucional de captació de fons amb la venda de polseres de silicona de color lila amb la frase "Jo  Cultura Catalana", a un preu de dos euros. Es tracta d'una iniciativa per promoure la cultura catalana, que és un dels aspectes centrals de la nostra societat i alhora un tret identitari del país. Els beneficis es destinaran al Projecte Social del Palau i l'Orfeó Català, que fomenta el cant coral entre els infants del barri.

Tot un èxit de convocatòria!

Èxit de la Jornada de Portes Obertes del Palau de la Música Catalana amb més de 4.000 visitants