"Créixer dintre dels cors de l'Escola Coral fa que l'infant i el jove aprenguin a cantar dins d'un entorn ple de valors com la sensibilitat, el compromís, la companyonia i l'amor per la música", Esteve Nabona, director de l'Escola Coral.

Un total de 213 infants i joves d'edats compreses entre els 6 i els 25 anys donen vida als cinc cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, un projecte educatiu, artístic i social que els proporciona una completa formació vocal i musical.

L'Escola Coral és el planter de l'Orfeó Català. Un recorregut que comença als sis anys al Cor Petits i que continua amb el seu pas pel Cor Mitjans i el Cor Infantil. Els joves culminen la seva formació vocal i musical accedint al Cor de Noies o el Cor Jove de l'Orfeó Català, una estada que significarà sis anys més d'intensitat musical.

Un equip artístic professional format per entusiastes directors, pianistes, professors de cant i llenguatge musical vetllen per la vitalitat del projecte. Una inèrcia que no s'atura i que els darrers temps ha desenvolupat un projecte compromès amb la societat.

Amb més 70 concerts i activitats anuals, l'Escola Coral és un projecte pioner i únic al nostre país que compta amb el mecenatge de la Fundación Banco Santander.

Escola Coral, cantar per aprendre a viure