Equip artístic

Mercè Pi

Directora del Cor Petits de l'Orfeó Català

"És un gran regal poder treballar amb els nens de Cor Petits, per l'alegria que encomanen i les ganes d'aprendre a cantar millor cada dia, i amb un entusiasme que no té preu. Per a mi és un aliment vital. Jo no ho canviaria per res!"

Mercè Pi cursà els estudis musicals al Conservatori de Badalona, on obtingué les titulacions professionals de cant i solfeig i el títol superior de pedagogia musical. Amplià estudis en diversos cursos internacionals de cant i cursos de pedagogia musical, com són els mètodes Willems, Dalcroze i Orff, entre d’altres. També ha realitzat estudis de clarinet modern. Sempre ha compaginat la tasca pedagògica amb la de cantant, tot formant part de diverses agrupacions corals. Ha estat membre del Cor Lieder Càmera, fundat per Josep Vila i Casañas, i ha col·laborat amb la Capella de Santa Maria del Mar i el Cor Madrigal.

Des del 1992 és professora a l’EMM de Premià de Mar. I des del 2002 és membre de l’equip pedagògic de l’Escola Coral de l’Orfeó Català com a directora del Cor Petits i professora de llenguatge musical. Ha treballat en projectes educatius de l’Escola Coral per impulsar el cant coral, a Bombai i al Camerun. Des del 2012 col·labora en el projecte social Palau Vincles de l’Escola Coral al Districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Laia Armengol

Pianista dels Cors Mitjans i Petits de l'Orfeó Català

"Participar en la formació d'aquests nens és una de les feines més gratificants que he fet mai. Tocar amb ells i sentir la música plegats és indescriptible."

Nascuda a Barcelona, Laia Armengol s’inicià en la formació musical als sis anys a l’Escola Coral de l’Orfeó Català. Estudià piano amb Àngel Soler i Diana Baker. El 2002 es llicencià al Conservatori Superior de Música de Barcelona i es traslladà a Londres per ampliar estudis amb Yonty Solomon i Douglas Finch al Trinity College of Music de Londres. També ha rebut els consells de Miquel Farré, Mark Hastings, Francisco Poyato, Josep Colom, Eugene Asti, Roger Vignoles i George Hadjinikos, entre d’altres. 

Ha estat distingida com a solista i com a músic de cambra en diversos concursos, com el Leonard Smith and Felicity Young Duo Competition i el John Halford Piano Competition, entre d’altres. Actualment és intèrpret de música de cambra i pianista acompanyant de cantants solistes i de cors. Ha treballat amb els cantants Dalmau González, Enric Serra, Carmen Bustamante, Oriol Rosés, Anna Ollet, Assumpta Mateu, Iréne Theorin, Ferran Albrich..., i en l’àmbit coral ha col·laborat amb el Cor Madrigal, Cor Jove de l’Orfeó Català, Cor de Noies de l’Orfeó Català, Cor A Tempo, El Cor Canta, etc. Actualment és la pianista repertorista dels cors Petits i Mitjans de l’Orfeó Català. 

El seu interès pel món vocal l’ha portada a estudiar cant amb Salvador Parrón i Oriol Rosés. La seva discografia inclou el CD La fragua de luna per a flauta i piano, de la col·lecció discogràfica “Joves Intèrprets” de Joventuts Musicals d’Espanya i recentment ha enregistrat el disc Músiques elèctriques amb el Morphosis Ensemble (Ins Records), formació especialitzada en música contemporània de la qual és la pianista titular. 

En el vessant pedagògic ha treballat al Conservatori del Liceu, Escola Municipal de Música Can Ponsic i actualment ho fa a l’Escola Coral de l’Orfeó Català, IEA Oriol Martorell i Conservatori Municipal de Música de Barcelona.