Equip artístic

Mercè Pi

Directora del Cor Petits de l'Orfeó Català

"És un gran regal poder treballar amb els nens de Cor Petits, per l'alegria que encomanen i les ganes d'aprendre a cantar millor cada dia, i amb un entusiasme que no té preu. Per a mi és un aliment vital. Jo no ho canviaria per res!"

Mercè Pi cursà els estudis musicals al Conservatori de Badalona, on obtingué les titulacions professionals de cant i solfeig i el títol superior de pedagogia musical. Amplià estudis en diversos cursos internacionals de cant i cursos de pedagogia musical, com són els mètodes Willems, Dalcroze i Orff, entre d’altres. També ha realitzat estudis de clarinet modern. Sempre ha compaginat la tasca pedagògica amb la de cantant, tot formant part de diverses agrupacions corals. Ha estat membre del Cor Lieder Càmera, fundat per Josep Vila i Casañas, i ha col·laborat amb la Capella de Santa Maria del Mar i el Cor Madrigal.

Des del 1992 és professora a l’EMM de Premià de Mar. I des del 2002 és membre de l’equip pedagògic de l’Escola Coral de l’Orfeó Català com a directora del Cor Petits i professora de llenguatge musical. Ha treballat en projectes educatius de l’Escola Coral per impulsar el cant coral, a Bombai i al Camerun. Des del 2012 col·labora en el projecte social Palau Vincles de l’Escola Coral al Districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Gemma Tatay

Directora 

Nascuda a Barcelona, Gemma Tatay obtingué el grau mitjà de piano i el superior de teoria i solfeig al Conservatori del Liceu. També és diplomada en magisteri musical per la Universitat de Barcelona. Ha estudiat direcció coral amb els mestres Manel Cabero, Gaby Baltés, Mireia Barrera, Josep Vila, Lluís Vila, Dan Olof Stenlum i Pierre Cao.

Ha estat directora assistent en els concerts participatius organitzats per la Fundació “la Caixa” a Sevilla, Granada, Barcelona i Pamplona. Al llarg de la seva trajectòria ha dirigit diversos cors infantils i d’adults, entre els quals el Cor Tessàlia i el Cor Ariadna de l’Agrupació Cor Madrigal, que porta actualment. Des de fa cinc anys canta com a soprano al cor GAC de Barcelona. 

Pel que fa al vessant pedagògic, ha estat professora de magisteri musical a la Universitat de Barcelona. Habitualment imparteix cursos de pedagogia musical i direcció coral a mestres i directors de cors a diferents universitats i entitats de Catalunya i la resta d’Espanya.

Enguany és mestra de música d’educació primària i secundària a l’Escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat, on dirigeix els cors infantils. I forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català com a directora del Cor Petits.

Adrià Aguilera

Pianista dels Cors Mitjans i Petits de l'Orfeó Català

Adrià Aguilera és pianista, compositor i director musical. Llicenciat en interpretació de piano pel Conservatori Superior del Liceu, amplià els seus estudis a Musikeon i al Taller de Músics. Ha centrat la seva carrera professional en l’àmbit del teatre musical i ha estat pianista i director musical dels muntatges La família Addams, A chorus line, Billy Elliot, Grease i The producers

Com a compositor ha escrit Barcelona compte enrere, el secret del volcà i una Cantata diferent, encàrrec de Palau Vincles que s’estrenarà el 2024.

Ha estat pianista del musical participatiu organitzat per la Fundació “la Caixa”, del Cantagran de L’Auditori i de la Cuina de Rossini del Gran Teatre del Liceu. També ha acompanyat les corals Musicorum, Cor Lua, Cor Eternity, Cor Itaca. Aquesta temporada acompanya el Cor Mitjans i el Cor Petits de l’Orfeó Català.