Equip artístic

Glòria Fernàndez

Directora del Cor Mitjans de l'Orfeó Català

"Ser directora del Cor Mitjans de l'Orfeó Català t'aporta una gran satisfacció, ja que els cantaires t'encomanen la seva vitalitat. Els nens son tan enèrgics i creatius que cada classe és com obrir un llibre, no saps mai quina sorpresa t'espera a la pàgina següent."

Glòria Fernàndez Blanco és llicenciada en direcció de cors per l’Escola de Superior de Música de Catalunya; durant molts anys ha participat com a cantant professional en diferents grups, com el cor Arsys Bourgogne, dirigit per Pierre Cao, i La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall, entre d’altres.

Ha dirigit diverses corals mixtes, infantils i femenines durant aquests darrers vint anys i des del setembre del 2007 dirigeix el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

Ha participat en projectes educatius de l’Escola Coral de l’Orfeó Català per impulsar el cant coral, a Bombai i al Camerun, i des de l’inici del projecte social Palau Vincles (2011) fins al 2023 com a directora de cors.

Paral·lelament s’ha interessat en el cos i la veu des d’una mirada més àmplia i integradora, i s’ha format en el mètode pedagogicomusical Jaques-Dalcroze, en dansa contemporània, en teràpia corporal integrativa i en musicoteràpia de la veu entre altres expressions.

Adrià Aguilera

Pianista dels Cors Mitjans i Petits de l'Orfeó Català

Adrià Aguilera és pianista, compositor i director musical. Llicenciat en interpretació de piano pel Conservatori Superior del Liceu, amplià els seus estudis a Musikeon i al Taller de Músics. Ha centrat la seva carrera professional en l’àmbit del teatre musical i ha estat pianista i director musical dels muntatges La família Addams, A chorus line, Billy Elliot, Grease i The producers

Com a compositor ha escrit Barcelona compte enrere, el secret del volcà i una Cantata diferent, encàrrec de Palau Vincles que s’estrenarà el 2024.

Ha estat pianista del musical participatiu organitzat per la Fundació “la Caixa”, del Cantagran de L’Auditori i de la Cuina de Rossini del Gran Teatre del Liceu. També ha acompanyat les corals Musicorum, Cor Lua, Cor Eternity, Cor Itaca. Aquesta temporada acompanya el Cor Mitjans i el Cor Petits de l’Orfeó Català.