COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Entrades exhaurides per veure la presentació del disc de Mazoni al Palau

Els tres concerts que Mazoni (Jaume Pla) oferirà a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català els propers 21 i 22 de febrer ja han exhaurit les localitats. Amb aquests tres passis comença la gira de presentació del darrer disc del músic empordanès, Sacrifiqueu la princesa, editat per Bankrobber i una de les cites més destacades del cicle BandAutors al Palau.

Últimes entrades a la venda per a Pepino Pascual, que obre el cicle BandAutors aquest divendres, 14 de febrer

El cicle comença el proper 14 de febrer amb l'actuació de Pepino Pascual, també a la Sala d'Assaig i amb les últimes entrades a la venda, en què l'artista, acompanyat de nombrosos instruments de diverses procedències, presentarà des de danses tradicionals a èxits de l'estiu o grans temes del cinema.

La següent data destacada d'aquest cicle que aposta per la música feta a casa nostra i que presenta formacions i artistes consagrats al costat de joves valors en progressió,  és el concert d'Adrià Puntí (28 de febrer, Sala de Concerts), per presentar el seu nou espectacle: Incompletament Puntí, després de deu anys de silenci discogràfic.