Diumenge, 10 de març de 2013, a les 12 hores, el cicle Concerts Familiars al Palau ofereix l'espectacle La veu del món. Una proposta –recomanada per a nens a partir de 6 anys– que explora i descobreix les immenses possibilitats sonores de la veu.

Una oportunitat única per viatjar pels cinc continents i descobrir algunes de les seves músiques tradicionals o populars a partir de les recreacions vocals que n'ofereixen els cinc cantants protagonistes de l'espectacle. Uns intèrprets que, exclusivament a cappella, recrearan els sons de violins, trompes, trombons, maraques, balalaiques o didjeridús, entre d'altres instruments.

El Palau de la Música Catalana ofereix, des de fa 10 temporades, el cicle de Concerts Familiars al Palau, per facilitar l'experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn únic. Dels propers concerts del cicle, destaquem el nou espectacle Kantikipugui al Palau (28 d'abril de 2013), de la mà dels cantants del Cor de Cambra del Palau, i Jazz en viu... Swing! (12 de maig de 2013), una proposta que tradicionalment era pròpia del cicle Escoles al Palau, i que enguany s'ha adaptat al públic familiar.

Els Concerts Familiars al Palau ens descobreixen la màgia de la veu amb l’espectacle La veu del món. Diumenge 10 de març