El restaurant Mirador del Palau presenta una nova carta i un menú degustació de cuina mediterrània del xef Dídac Moltó. Una aposta decidida per convertir aquest restaurant i la seva terrassa en un punt de referència culinari de la ciutat. Aquesta nova oferta gastronòmica diversa i amb una àmplia selecció de proveïdors, se suma als serveis de càtering i cafeteria que gestiona l'empresa Singularis al Palau de la Música Catalana.

El restaurant Mirador, situat a la part alta de la Plaça del Palau, regala una vista immillorable de la façana modernista de Domènech i Montaner. Ofereix servei de dilluns a diumenge, al migdia i a la nit, amb un menú i una carta amb una acurada selecció gastronòmica de temporada, a partir de productes de qualitat i proximitat. A més, disposa de menús de concert: menús exprés per a la mitja part del concert i menús concebuts per als assistents al cicle Palau 100 que se serveixen després del concert.

Espais gastronòmics del Palau

L'oferta del Mirador del Palau es complementa amb la Cafeteria, situada al Foyer modernista, que ofereix un servei diari d'esmorzars, aperitius, dinars ràpids, berenars, etc. La Cafeteria, amb la seva terrassa, és una opció per gaudir de l'arquitectura modernista de la façana del Palau en qualsevol època de l'any.

A més, Singularis gestiona el servei de càtering al Palau, i posa a disposició dels clients –particulars o empreses– una proposta creativa i moderna de gastronomia que pot ser servida als diversos espais del Palau de la Música Catalana: Sala de Concerts, Petit Palau, Sala Lluís Millet, Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, Foyer, Plaça i Mirador del Palau.

Sobre Singularis

Singularis, que té la concessió de la gastronomia del Palau des del setembre de 2011, és la divisió de l'empresa Serunión (Elior), especialitzada en l'organització de serveis de restauració en espais singulars. Singularis ofereix una àmplia gamma de serveis: dinars, còctels, sopars per a actes institucionals, convencions, incentius i qualsevol tipus d'esdeveniment professional, ja sigui a la seu de les empreses com en qualsevol dels espais que gestiona. Amb l'objectiu de satisfer el paladar dels més exigents, la gastronomia de Singularis conjuga la cuina tradicional i les noves tendències gastronòmiques. Amb una selecció dels millors productes de temporada i de màxima qualitat, Singularis els elabora a l'estil tradicional amb molta cura i treballant els acabats tot experimentant amb noves formes –combinacions de textura i colors–  per aconseguir sorprendre en tots els sentits. Un servei de càtering creatiu i modern. Un càtering d'autor.

El restaurant Mirador del Palau presenta una nova carta i un menú degustació del xef Dídac Moltó per convertir-se en un punt de referència culinari de la ciutat