El periodista Xavier Bosch conduirà la cerimònia de lliurament de premis d'aquesta edició abans del concert

Dijous vinent, 21 de novembre, a les 20.30 h se celebrarà al Palau de la Música Catalana l'acte de lliurament de premis de l'actual edició del cicle El Primer Palau. Els guardonats: Sara Cubarsi (Premi El Primer Palau), Oscar Albau (segon premi), Quintet DaCap i Roberto Maqueda (accèssits), i Samuel Diz (premi de la crítica) recolliran els guardons en una cerimònia conduïda pel periodista Xavier Bosch. Després de l'acte tindrà lloc el concert de cloenda del cicle amb el Quartet Gerhard, guanyador del Premi El Primer Palau 2012, que interpretarà el Quartet núm. 1, en Re menor de Juan Crisóstomo de Arriaga i el Quartet en Fa major de Maurice Ravel.

Enguany el cicle El Primer Palau, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i que rep per tretzè any consecutiu el patrocini de Mitsubishi Electric, ha donat l'oportunitat a 12 joves músics de l'Estat espanyol de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.

A més dels premis esmentats, Catalunya Música atorga des de l'any passat un premi per a la promoció internacional dels artistes. Enguany el Premi Catalunya Música ha estat per a la violinista Sara Cubarsi i consisteix en la promoció i presentació al concurs New Talent de la UER (Unió Europea de Radiodifusió).

El Quartet Gerhard protagonitza aquest dijous el concert de cloenda del cicle El Primer Palau