El proper diumenge, 17 de gener, a les 12 h, es presenta per primera vegada a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana l’exitós concert-espectacle Kantikipugui al Palau. Una producció pròpia del Servei Educatiu, inclòs en el cicle Concerts Familiars al Palau, que vol apropar, donar a conèixer i suscitar l’entusiasme de nens i adults envers la música coral guiats pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. L’espectacle, que habitualment tenia lloc al Petit Palau, s’ofereix enguany a la Sala de Concerts.

En aquesta proposta, el Cor de Cambra del Palau, una de les formacions de més prestigi del país que representa la màxima excel·lència artística de la institució i que dirigeix Josep Vila i Casañas, ofereix una visió fresca, innovadora i allunyada d’un concert convencional d’un cor clàssic. Els cantants del Cor es mouen, canten i ballen per l’escena, i trenquen així la immobilitat i formalisme habituals dels concerts corals, i ho fan acompanyats d’una posada en escena al servei de la música.

Els cantants interpreten obres mestres de la literatura musical universal, arranjades per a cor per Pedro Pardo, juntament amb cançons de repertori infantil pròximes a aquest públic, amb un ús ocasional de la veu per a la imitació de sons diversos, des de pilotes de ping-pong, de bàsquet o instruments musicals (metalls, percussió o contrabaix) utilitzant sons onomatopeics. Amb la direcció escènica d’Oriol Úbeda i les coreografies d’Alicia Pérez-Cabrero s’ha creat un fil conductor que parteix de les músiques seleccionades i permet a tots els membres del Cor, amb la col·laboració del pianista del cor Jordi Armengol, de moure’s per l’espai escènic.

La proposta, de 50 minuts de durada, és una de les apostes del Projecte Educatiu del Palau de la Música Catalana i va ser estrenada fa quatre temporades amb gran èxit de públic.

Kantikipugui al Palau és un espectacle familiar recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, amb un preu únic d’11 euros.

El proper diumenge es presenta per primera vegada a la Sala de Concerts l’espectacle adreçat a famílies Kantikipugui al Palau, protagonitzat pel Cor de Cambra