El dissabte, 5 de març de 2016, torna al Palau de la Música Catalana Jazz en viu... Swing! (12 h, Sala de Concerts), un concert-espectacle que vol apropar el jazz a tots els públics a partir de 8 anys, per reviure en família moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical.

Acompanyats pels músics de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, dirigits pel trompetista David Pastor, amb l’espectacular veu de Susanna Sheiman i la conducció del reconegut actor i cantant Miquel Àngel Ripeu, es proposa un recorregut imaginari per conèixer diferents estils de jazz: des del dixie al swing, el blues, el gòspel, les work songs, les jam sessions... Al llarg d’aquest viatge es descobrirà la força de la veu i les immenses possibilitats tímbriques d’aquest instrument: des de les maneres més clàssiques i tradicionals fins a les més modernes, com la improvisació vocal o l’scat (imitació vocal d’alguns instruments de la big band). El concert-espectacle també inclou mostres de dansa (lindy hop i tap) com a manifestació artística vinculada a l’origen d’aquesta música.

Aquesta proposta forma part del cicle Concerts Familiars al Palau, pensat i creat perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans en un entorn únic.

El proper 5 de març torna al Palau Jazz en viu... Swing!, un espectacle adreçat a tots els públics