El proper divendres 4 d’agost (Sala de Concerts, 17.30 h), el pianista xinès Yutong Sun, guanyador del tercer premi del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona 2016, inaugura el cicle Estiu al Palau. El cicle, de quatre recitals de piano en coproducció amb el San Miguel Mas i Mas Festival, se suma als concerts de promotors externs programats durant el mes d’agost al Palau de la Música Catalana.

Yutong Sun va néixer el 1995 i amb només 21 anys ja ha guanyat diversos guardons. En el seu recital al Palau oferirà obres de Xostakóvitx, Händel, Beethoven i Bach. Una oportunitat per gaudir de la tècnica d’aquest artista, la maduresa expressiva del qual ha quedat palesa en una gravació de la col·lecció “Laureate Series” per al segell Naxos.

En el segon concert del cicle (divendres 11 d’agost, 17.30 h), el duo a quatre mans format per Carles Lama i Sofia Cabruja oferirà un repertori de música espanyola de finals del segle XIX i principis del XX amb una versió a quatre mans de l’òpera Goyescas de Granados i peces d’Albéniz i Falla.

El tercer concert serà el divendres 18 d’agost (17.30 h), amb el recital de Bernat Català. Amb residència a Londres, on combina l’ensenyament amb la composició i la interpretació, Català oferirà una peça pròpia i obres de Falla, Debussy, Montsalvatge i Liszt, i el Quadern I de la suite Iberia d’Albéniz com a cloenda del recital.

El darrer concert del cicle tindrà lloc el dijous 24 d’agost, novament a les 17.30 h, amb la interpretació de Carles Marigó, que oferirà un passeig per diferents èpoques de la música del nostre país, des del Renaixement, passant pel Barroc, l’escola espanyola de música per a teclat del segle XVIII, el nacionalisme musical d’autors com Granados, Albéniz i Falla, fins a arribar a les composicions de Mompou.

El pianista Yutong Sun, tercer premi del Concurs Internacional Maria Canals 2016, inaugura el cicle Estiu al Palau