El proper dilluns 1 d’agost (Sala de Concerts, 21 h), el pianista coreà Minsung Lee, guardonat amb el segon premi del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona l’any 2015, inaugura el cicle Estiu al Palau. Lee iniciarà la primera part amb la Sonata per a piano en Si menor de J. Haydn, seguida de Klavierstucke, op. 119 de J. Brahms. Ja a la segona part, oferirà La valse de M. Ravel i la Sonata per a piano de B. Bartók, amb què acabarà el concert. El cicle Estiu al Palau ofereix, en coproducció amb el San Miguel Mas i Mas Festival, quatre recitals de piano, una oferta musical que se suma als concerts de promotors externs programats durant el mes d’agost al Palau de la Música Catalana.

Minsung Lee, nascut l’any 1990, ha guanyat diversos primers premis en concursos de piano de Corea, com són: Ewha Music, Internacional de Piano de Seül, Internacional Brahms i Internacional Dong A Music, considerat el més important del país asiàtic. Lee ha actuat amb l’Orquestra Simfònica Sun-Hwa de Seül i amb orquestres filharmòniques de primer nivell. També ha actuat com a solista a les sales de concerts més importants de Corea.

El cicle Estiu al Palau es completarà amb els recitals que tindran lloc els dilluns 8, 22 i 29 d’agost, protagonitzats per Daniel Ligorio, Nexus Piano Duo i Martina Filjak, respectivament

El pianista Minsung Lee, segon premi del Concurs Maria Canals, inaugura el cicle Estiu al Palau 2016