El proper dilluns 8 d’agost (Sala de Concerts, 21 h), el pianista català Daniel Ligorio, considerat un dels de més projecció del panorama nacional, protagonitzarà el segon concert del cicle Estiu al Palau amb un programa íntegrament dedicat a Enric Granados. Un homenatge al compositor lleidatà, del qual aquest any es commemora el centenari de la seva mort, amb la interpretació d’algunes de les seves pàgines més celebrades. Així, el programa inclourà les populars Danzas españolas, Valses poéticos, Allegro de concierto i Escenas románticas.

Daniel Ligorio (Martorell, 1975) ha ofert recitals en solitari i amb orquestra a les sales i els festivals de més prestigi del país, amb gran èxit de crítica i de públic. Guanyador del Premi El Primer Palau l’any 1996, Ligorio ha obtingut nombrosos premis com a pianista i component de diversos grups de cambra que li han obert les portes a importants gires de concerts, tant a Europa com a Amèrica i Àsia.Ligorio ha rebut crítiques molt positives pel seu darrer enregistrament per a Warner Classics amb aquest mateix programa Granados.

El cicle Estiu al Palau 2016, coproduït amb el San Miguel Mas i Mas Festival, consta de quatre recitals de piano; el primer, l’1 d’agost passat, va ser protagonitzat pel coreà Min-Sung Lee. Els propers concerts tindran lloc els dilluns 22 i 29 d’agost i seran protagonitzats pel Nexus Piano Duo i Martina Filjak.

El pianista Daniel Ligorio interpreta Granados al cicle Estiu al Palau