A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts,  activitats i visites guiades fins a nou avís.

Concerts organitzats per la Fundació Orfeó Català/Palau de la Música Catalana

Les persones que tinguin entrades per als concerts de la temporada 2019-20 i hagin estat afectats per la declaració de l'estat d'alarma tenen a la seva disposició diferents opcionsque poden formalitzar en el  següent FORMULARI i que detallem a continuació:

1. Guardar l'import al seu compte de client per a reinvertir en compres futures o bescanviar  ja per un altra entrada o abonament de la propera temporada (consulteu AQUÍ). El saldo disponible de client no té caducitat.

2. Fer donació de l'import per ajudar al Palau a continuar amb la seva activitat. Recordeu que fer una donació té avantatges fiscals i s'emetrà el certificat corresponent. (Les donacions gaudeixen d'una deducció fiscal en l’IRPF del 80% pels primers 150 euros i d'un 35% pels següents. En l'Impost de Societats la deducció fiscal és d'un 35%)

3. Devolució de l'import.

El nostre personal està fent tot el possible per tal de poder atendre totes les peticions amb la celeritat que ens permeten les circumstàncies actuals.

Visites Guiades

Quant a les devolucions d’entrades de visites guiades cal adreçar un correu electrònic a [email protected]

 

Les peticions seran ateses tan aviat com sigui possible. Agraïm la seva comprensió.

El Palau de la Música Catalana continua a prop del públic i de tota la ciutadania oferint contingut musical i divulgatiu a través de la plataforma Palau Digital www.palaudigital.cat.

El Palau posa a disposició del públic diverses opcions en relació a les entrades de la temporada 2019-20