COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau de la Música Catalana, L'Auditori, l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Fundació la Caixa organitzen les jornades anuals de ROCE sobre gestió de públic musical

L'Auditori i el Palau de la Música Catalana acolliran els propers dies 8 i 9 de juliol les jornades sobre "Públic: música i comunitat" organitzades conjuntament amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i la Fundació la Caixa com a socis de ROCE (Red de Organizadores de Conciertos Educativos).

L'objectiu de les jornades és analitzar el disseny de concerts i accions educatives de qualitat que porten a terme actualment els diferents agents musicals (auditoris, orquestres, músics, etc.), detectar públics objectius i la transformació històrica de l'acte d'escoltar, posar de manifest la funció educativa de la cultura i estudiar com construir iniciatives vàlides per a les necessitats actuals.

A la jornada del 8 de juliol a L'Auditori intervindran el director de L'Auditori, Joaquim Garrigosa; el director de l'àrea de cultura de la Fundació la Caixa, Ignasi Miró; el director del Palau de la Música Catalana, Joan Oller; la coordinadora de l'àrea de públics de música de la Generalitat, Sílvia Duran; el director del Mercat de les Flors, Cesc Casadesús; i el gerent del MACBA, Joan Abellà, entre d'altres.

Dimarts 9 de juliol la jornada transcorrerà al Palau de la Música Catalana amb intervencions del director d'estratègia de comunicació d'ENDESA, Alberto Fernández Torres; el director de Sound Strategies, Michael Spencer; i el director de desenvolupament empresarial de l'Institut Català d'Empreses Culturals, Edgar García, entre d'altres.

La inscripció a les jornades és oberta al públic general i es pot formalitzar a través del web www.rocemusica.org.