La trobada semestral concentra durant dos dies els directors dels auditoris europeus més destacats

El Palau de la Música Catalana i L’Auditori acullen avui i demà l’ECHO Meeting, una trobada que aplega els directors dels auditoris i sales de concerts més importants d’Europa integrants de l’European Concert Hall Organization (ECHO). Aquesta trobada té lloc dues vegades l’any i se celebra successivament a les diverses sales que formen part de l’associació.

L’ECHO constitueix una plataforma per a l’intercanvi obert i la reflexió conjunta sobre les oportunitats, les novetats i els reptes compartits en la vida de les sales de concerts del segle XXI.

Avui i demà, Barcelona, que juntament amb París i Viena són les úniques ciutats que compten amb dos auditoris membres l’ECHO (L’Auditori des del 2007 i el Palau des de 2011), acull aquesta trobada amb els directors dels auditoris europeus més destacats. Al llarg d’aquests dos dies, els directors discutiran sobre diverses temàtiques al voltant de les oportunitats i aliances potencials en el camp de l’streaming digital i les noves tecnologies, sobre les oportunitats per al sector cultural a les ciutats i també sobre els projectes socials d’algunes institucions.

Cada any, a banda de les trobades semestrals dels directors generals, també se’n duen a terme entre els directius dels respectius departaments: direccions artístiques, de comunicació, de serveis educatius, etc.

Sobre l’ECHO

Més enllà del prestigi internacional que suposa per al Palau de la Música Catalana i L’Auditori pertànyer a l’ECHO, també permet gaudir de concerts específics, i així mateix impulsar coproduccions i intercanvis que milloren encara més el nivell de l’activitat musical de les sales. En aquest sentit, com a fruit de la col·laboració amb l’ECHO, les temporades del Palau i L’Auditori inclouen la sèrie de concerts ECHO Rising Stars, que permet als solistes més joves actuar als coliseus més importants d’Europa.

Les altres sales adherides a l’ECHO són: 

Barbican Centre(Londres), BOZAR(Brussel·les), Calouste Gulbenkian Foundation (Lisboa), Casa da Música (Porto), Cité de la Musique - Philharmonie i Théâtre des Champs-Elysées(París), Festspielhaus(Baden-Baden), Het Concertgebouw (Amsterdam), Kölner Philharmonie (Colònia), Konzerthaus (Dortmund), Laeiszhalle Elbphilharmonie(Hamburg), Megaron - The Athens Concert Hall (Atenes), Müpa (Budapest), Musikverein i Wiener Konzerthaus (Viena), Philharmonie Luxembourg (Luxemburg), Sage Gateshead (Newcastle), Stockholms Konserthus (Estocolm), Town Hall & Symphony Hall (Birmingham).

Per a més informació, podeu consultar el web oficial: http://concerthallorganisation.eu/.

El Palau de la Música Catalana i L’Auditori acullen avui i demà l’ECHO Meeting