imatge portes obertes 2018

Esteve Nabona, director del Cor Jove, i Buia Reixach, directora del Cor de Noies de l’Orfeó Català, oferiran tallers per cantar a la Sala de Concerts del Palau

El proper diumenge 25 de novembre el Palau de la Música Catalana celebrarà la tradicional Jornada de Portes Obertes, de 10 a 15 h. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania i patrocinat per la Fundació Damm, que l’any passat va acollir més de 7.000 visitants, els quals van gaudir de les instal·lacions de l’edifici modernista Patrimoni de la Humanitat. La Jornada, que se celebra al voltant de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, oferirà una vegada més, tallers de cant coral que culminaran amb una actuació a la Sala de Concerts. Aquest any, com a novetat, tothom que vulgui venir a la Jornada de Portes Obertes haurà de retirar una entrada gratuïta aquí o bé a Taquilles del Palau de la Música Catalana.

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català obren així les seves portes per apropar la meravellosa arquitectura del temple modernista a tots els ciutadans, però també per convidar el públic a viure més intensament el Palau a través de la seva activitat principal: el cant coral.

El públic podrà visitar lliurement i de manera gratuïta diferents espais del Palau de la Música Catalana. En aquesta jornada festiva, durant cinc hores els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis); a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Enguany els visitants també podran descobrir el Petit Palau, el modern auditori inaugurat el 2004, ideal per a concerts de cambra o petit format.

Tallers de cant coral

Esteve Nabona, director de l’Escola Coral i del Cor Jove de l’Orfeó Català, i Buia Reixach i Feixes, directora del Cor de Noies de l’Orfeó Català, amb els pianistes de la casa Pau Casan i Josep Buforn, impartiran a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català quatre tallers de cant coral (a les 10, 11, 12 i 13 h), en què els participants tindran l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent. Concretament s’hi ofereixen 480 places, 120 per cada taller. Els tallers són oberts a tothom amb inscripció prèvia aquí fins a esgotar les places. 

Portes Obertes 2.0

Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria de l’any passat, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 60.000 seguidors. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau / @palaumusicacat es convidarà tota la ciutadania a gaudir d’una jornada festiva en companyia de familiars i amics. A més, durant el matí es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, a través de Twitter i Instagram, en què com a premi se sortejarà un sopar per a dues persones al Foyer del Palau, per gentilesa de Singularis. Descomptes especials #PortesObertesPalau Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes també s’oferirà un 50% de descompte en la compra d’entrades a Taquilles per als concerts següents: 

-Diumenge 27 de gener, 18 h, Cor de Cambra del Palau & ONCA

-Dijous 31 de gener, 20 h, Trio Wanderer

Finalment, el restaurant Mirador del Palau i el Bar del Foyer se sumen a la celebració amb preus especials per esmorzar, fer un vermut o en el menú del dinar. També a la Botiga del Palau es podran adquirir articles de regal amb motius modernistes i musicals amb un 5% de descompte. 

El Palau de la Música Catalana celebra la Jornada de Portes Obertes el diumenge 25 de novembre amb el patrocini de la Fundació Damm #PortesObertesPalau