Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau de la Música Catalana celebra la Jornada de Portes Obertes diumenge 24 de novembre

El proper diumenge 24 de novembre el Palau de la Música Catalana celebrarà la tradicional Jornada de Portes Obertes de 10 a 15 h. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania per gaudir de les instal·lacions de l’edifici modernista Patrimoni de la Humanitat i de tallers de cant coral. La Jornada se celebra al voltant de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. Enguany, les #PortesObertesPalau es dediquen a Clavé XXI, el projecte social del Palau de la Música Catalana que, a partir de la pràctica coral, té com a objectiu fomentar la inclusió social d'infants i joves. Les entrades per la jornada es podran adquirir per Internet a través del web del Palau o bé presencialment a les taquilles del Palau pel preu d’1 euro, que es destinarà íntegrament a Clavé XXI. També, els ja habituals tallers seran conduits aquesta edició per Mariona Fernàndez i Alba Millán, directores dels cors de Clavé XXI.

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català obren així les seves portes per apropar la meravellosa arquitectura del temple modernista a tots els ciutadans, però també per convidar el públic a viure més intensament el Palau per mitjà de la seva activitat principal: el cant coral, acompanyats precisament de membres dels cors de l’Orfeó Català. 

En aquesta jornada festiva, durant 5 hores els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), escenari de grans concerts i esdeveniments; a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Tal com ja s’ha fet els darrers anys, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català tornarà a oferir visites guiades a les seves instal·lacions, situades a la cinquena planta del Palau i que custodia fons documentals que es remunten al segle XII.

 

Portes Obertes 2.0

 Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria de l’any passat, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convida a  tota la ciutadania i assistents a seguir les activitats a través del Facebook, Twitter i Instagram del Palau de la Música Catalana i compartir la seva visita.

A més, durant tot el dia es promourà el concurs fotogràfic de la Jornada “La millor foto” a través de Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. De totes les imatges rebudes durant la diada, es triarà la millor i el guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al “CafèPalau”.