COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau celebra la Jornada de Portes Obertes el 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música. #PortesObertesPalau

Els Cors de l’Orfeó Català oferiran actuacions al llarg de tota la jornada i s’oferiran descomptes en la compra d’entrades

El proper dissabte 21 de juny, el Palau de la Música Catalana celebrarà la seva tradicional Jornada de Portes Obertes, de 10 a 15 h, tot sumant-se a les celebracions del Dia Internacional de la Música. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania en què s’espera repetir l’èxit de les edicions passades, en què més de 4.000 visitants van assistir a la cita. Per tal d’apropar els cors de l’Orfeó Català als visitants, cantaires de les diverses formacions de la casa actuaran a l’escenari de la Sala de Concerts cada mitja hora acompanyats pel pianista Josep Buforn. A més, aquells que assisteixin a la Jornada de Portes Obertes podran comprar (presencialment a les Taquilles del Palau) entrades amb descompte per als concerts de la temporada 2014-15 organitzats per la Fundació Orfeó Català Català-Palau de la Música Catalana.

Durant les 5 hores de la jornada, els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), escenari de grans concerts i esdeveniments; a la Sala Lluís Millet, l’emblemàtica sala de descans situada a la planta principal; a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, un espai íntim i acollidor on hi ha la primera pedra del Palau, i al Petit Palau. Tal i com ja es va fer l’any passat, amb gran acollida per part del públic, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català tornarà a oferir enguany visites guiades a les seves instal·lacions, situades a la  5ª planta del Palau i que custodien fons documentals que es remunten al segle XII. Així mateix, els visitants podran visitar l’exposició “La dona i la música” comissariada pel propi Centre, al foyer del Palau.

 

El Palau se suma als “selfies”

Les Portes Obertes tindran també un gran protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 15.000 seguidors. 
Així, durant la setmana prèvia a la jornada, el Palau promourà les Portes Obertes a la seva pàgina de Facebook. Entre tots els fans que comparteixin el post de Portes Obertes, se sortejarà un Menú degustació per a dues persones al restaurant El Mirador del Palau per al dia 21, per gentilesa de Singularis. 
D’altra banda, ja el dia 21, amb l’etiqueta #PortesObertesPalau els assistents a les Portes Obertes que publiquin un selfie a Twitter entraran en el sorteig d’un abonament doble del cicle Palau 100 Cambra de la temporada 2014-15. El Palau difondrà les millors imatges a través de les xarxes socials.