Els Cors de l’Orfeó Català oferiran actuacions al llarg de tota la jornada i s’oferiran descomptes en la compra d’entrades

El proper dissabte 21 de juny, el Palau de la Música Catalana celebrarà la seva tradicional Jornada de Portes Obertes, de 10 a 15 h, tot sumant-se a les celebracions del Dia Internacional de la Música. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania en què s’espera repetir l’èxit de les edicions passades, en què més de 4.000 visitants van assistir a la cita. Per tal d’apropar els cors de l’Orfeó Català als visitants, cantaires de les diverses formacions de la casa actuaran a l’escenari de la Sala de Concerts cada mitja hora acompanyats pel pianista Josep Buforn. A més, aquells que assisteixin a la Jornada de Portes Obertes podran comprar (presencialment a les Taquilles del Palau) entrades amb descompte per als concerts de la temporada 2014-15 organitzats per la Fundació Orfeó Català Català-Palau de la Música Catalana.

Durant les 5 hores de la jornada, els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), escenari de grans concerts i esdeveniments; a la Sala Lluís Millet, l’emblemàtica sala de descans situada a la planta principal; a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, un espai íntim i acollidor on hi ha la primera pedra del Palau, i al Petit Palau. Tal i com ja es va fer l’any passat, amb gran acollida per part del públic, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català tornarà a oferir enguany visites guiades a les seves instal·lacions, situades a la  5ª planta del Palau i que custodien fons documentals que es remunten al segle XII. Així mateix, els visitants podran visitar l’exposició “La dona i la música” comissariada pel propi Centre, al foyer del Palau.

 

El Palau se suma als “selfies”

Les Portes Obertes tindran també un gran protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 15.000 seguidors. 
Així, durant la setmana prèvia a la jornada, el Palau promourà les Portes Obertes a la seva pàgina de Facebook. Entre tots els fans que comparteixin el post de Portes Obertes, se sortejarà un Menú degustació per a dues persones al restaurant El Mirador del Palau per al dia 21, per gentilesa de Singularis. 
D’altra banda, ja el dia 21, amb l’etiqueta #PortesObertesPalau els assistents a les Portes Obertes que publiquin un selfie a Twitter entraran en el sorteig d’un abonament doble del cicle Palau 100 Cambra de la temporada 2014-15. El Palau difondrà les millors imatges a través de les xarxes socials.

El Palau celebra la Jornada de Portes Obertes el 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música. #PortesObertesPalau