Cor Jove

El Cor Jove de l'Orfeó Català interpretarà el Requiem de Mozart el dimecres 18 de juliol, a les 21 hores.

El Cor Jove de l'Orfeó Català interpretarà el Requiem de Mozart a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana el proper dimecres, 18 de juliol, a les 21 hores.

És la segona ocasió durant la temporada de concerts 2011-12 en què el Cor, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, afronta aquesta obra tan emblemàtica del repertori universal, després d'haver-la interpretat el mes d'abril passat també al Palau i amb gran èxit de públic.

Esteve Nabona explica que aquesta obra, testimoni musical de Mozart, és un gran estímul per al Cor, per la seva bellesa, envergadura i complexitat tècnica, i també que "la motivació i il·lusió amb què el Cor ha agafat el treball de l'obra permet oferir-ne una interpretació plena d'energia i de sentiment".

En aquesta ocasió la formació serà acompanyada novament per l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els solistes Ana Puche, Elisenda Arquimbau, David Hernández i Pau Bordas.
Preu: 15 i 25 euros.

Sobre el Cor Jove de l'Orfeó Català

Fundat el 1986, forma part de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, tot combinant l'activitat concertística i la pedagògica. Actualment el Cor està integrat per 58 cantaires i Esteve Nabona n'és el director i Josep Buforn el pianista. Amb un repertori que comprèn des de la música tradicional i popular catalana i d'altres països fins a obres de la literatura simfonicocoral, inclou compositors com Vivaldi, Charpentier, Händel, J. S. Bach, Haydn, Mozart, Brahms, i Orff o Fanshawe.

El Cor Jove de l’Orfeó Català interpreta el Requiem de Mozart