COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Cor Jove de l’Orfeó Català interpreta el Requiem de Mozart

Cor Jove

El Cor Jove de l'Orfeó Català interpretarà el Requiem de Mozart el dimecres 18 de juliol, a les 21 hores.

El Cor Jove de l'Orfeó Català interpretarà el Requiem de Mozart a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana el proper dimecres, 18 de juliol, a les 21 hores.

És la segona ocasió durant la temporada de concerts 2011-12 en què el Cor, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, afronta aquesta obra tan emblemàtica del repertori universal, després d'haver-la interpretat el mes d'abril passat també al Palau i amb gran èxit de públic.

Esteve Nabona explica que aquesta obra, testimoni musical de Mozart, és un gran estímul per al Cor, per la seva bellesa, envergadura i complexitat tècnica, i també que "la motivació i il·lusió amb què el Cor ha agafat el treball de l'obra permet oferir-ne una interpretació plena d'energia i de sentiment".

En aquesta ocasió la formació serà acompanyada novament per l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els solistes Ana Puche, Elisenda Arquimbau, David Hernández i Pau Bordas.
Preu: 15 i 25 euros.

Sobre el Cor Jove de l'Orfeó Català

Fundat el 1986, forma part de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, tot combinant l'activitat concertística i la pedagògica. Actualment el Cor està integrat per 58 cantaires i Esteve Nabona n'és el director i Josep Buforn el pianista. Amb un repertori que comprèn des de la música tradicional i popular catalana i d'altres països fins a obres de la literatura simfonicocoral, inclou compositors com Vivaldi, Charpentier, Händel, J. S. Bach, Haydn, Mozart, Brahms, i Orff o Fanshawe.