Aquest diumenge, 3 de febrer de 2013, a les 18 h, torna el cicle de concerts Tardes al Palau amb el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor dels Països Catalans (ambdós dirigits per Esteve Nabona) sota la batuta de Salvador Brotons. Brotons conduirà els cors i la Banda Municipal de Música en les fantàstiques Danses polovtsianes de Borodín i també recuperarà la cantata per a dos cors i conjunt instrumental Foc d'aucell de Joan Guinjoan, compositor resident de la temporada 2012-13 del Palau de la Música Catalana.

"Com a director de tots dos cors, és un plaer poder participar en aquest projecte, sumant una vuitantena de joves a l'escenari i amb Salvador Brotons al capdavant, una figura amb qui col·laborem des de fa anys", explica Esteve Nabona. El director del Cor Jove de l'Orfeó Català apunta que "el treball de l'obra de Guinjoan suposa per als cors un gran repte, ja que explota les possibilitats vocals al màxim, amb una gran gamma d'efectes sonors".

El cicle Tardes al Palau és una de les propostes de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, adreçada a un públic molt variat. Es tracta de vuit concerts en total que ens proposen un passeig per la rica pluralitat que ens ofereix el panorama musical del nostre país. Des de la sardana i les seves variants amb la Cobla Sant Jordi i la Cobla Simfònica Catalana, a l'havanera, acompanyats per Nina i els Port Bo, a més de la Vella Dixieland,  l'Esbart Joaquim Ruyra, The Gospel Viu Choir i la proposta de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Preus: 10 i 12 euros

El Cor Jove de l’Orfeó Català i la Banda Municipal, sota la direcció de Salvador Brotons, inauguren el cicle Tardes al Palau