Demà dimarts, 5 de juliol, el Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, actuarà a l’Auditorio Manuel de Falla (21 h), en el marc del Festival Extensión (FEX) del 65è Festival Internacional de Música i Dansa de Granada. Es tracta d’una programació paral·lela amb concerts i activitats, amb la participació de joves solistes i formacions procedents de països d’arreu del món.

A la primera part del concert, el Cor Jove, acompanyat al piano per Josep Buforn, obrirà l’actuació amb els divertiments de Rossini Un petit train de plaisir i Il Carnevale di Venezia, i continuarà amb les obres de Fauré Madrigal, op. 35 i Les Djinns, op. 12, i amb el Comiat de l’ànima del català Cristòfor Taltabull, obra basada en una sàtira de Guerau de Liost.

A la segona part, i amb David Malet a l’orgue, el Cor oferirà una de les obres corals més interpretades arreu del món, el Requiem de Fauré, obra cabdal del compositor. Hi intervindran com a cantants solistes els cantaires del Cor Elionor Martínez, soprano, i Andreu Martínez Miret, baríton.

El proper concert del Cor Jove de l’Orfeó Català tindrà lloc al Palau de la Música Catalana el dimarts 19 de juliol (21 h, Cicle Coral Orfeó Català), en què oferirà la cantata Carmina Burana de Carl Orff, amb el Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria Fernàndez, directora), el conjunt Percussions de Barcelona, els pianistes Josep Buforn i Josep Surinyac, i els solistes Marta García Cadena (soprano), Beñat Egiarte (tenor) i Josep-Ramon Olivé (baríton), sota la direcció d’Esteve Nabona, director. Aquest concert es repetirà el 21 de juliol al Pedra Viva-Festival d’Estiu a Líthica, a les Pedreres de s’Hostal de Ciutadella (Menorca).

El Cor Jove de l’Orfeó Català actua demà al Festival Extensión de Granada amb el Requiem de Fauré