COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Cor Infantil de l’Orfeó Català estrena My favorite things, un espectacle amb temes de Frozen, Shrek o El rei Lleó

El Cor Infantil de l’Orfeó Català estrenarà el diumenge 10 de maig (Sala de Concerts, 18 h) My favorite things, un concert-espectacle del Cicle Coral Orfeó Català adreçat a tots els públics. El Cor interpretarà una dotzena de cançons de films tan coneguts com Somriures i llàgrimes, El rei lleó, Mamma Mia!, West Side Story, La pantera rosa, Grease, Casablanca, Frozen o Shrek, arranjades per a cor de veus blanques, en una proposta que inclou també ingredients teatrals. Un espectacle innovador que suposa un nou repte per a la formació, ja que es tracta d’un repertori que s’allunya del clàssic habitual del Cor i en què els cantaires, a més de cantar, actuaran a l’escenari.

El Cor, que està format per 53 cantaires d’entre 11 i 16 anys i que dirigeix Glòria Coma i Pedrals, estarà acompanyat d’un trio de jazz i de Pau Casan, pianista del Cor. La direcció escènica ha estat encarregada a Dani Coma, especialista en teatre de creació i estret col·laborador de la coreògrafa Coco Comín, que ha elaborat un guió que serveix de fil conductor per a l’espectacle. L’acció teatral gira entorn de la possessió d’un objecte preuat per al grup que proporciona l’energia necessària per actuar a l’escenari. Aquest és l’argument a partir del qual s’entrellacen les cançons.

My favorite things es tornarà a repetir el proper 2 de juliol al Palau en el cicle Estiu al Palau.

Preus: 15 i 20 euros