En el marc del mateix projecte, Simon Halsey oferirà una masterclass de direcció coral també a Hannover

El Cor de Noies de l’Orfeó Català ha estat convidat al projecte Heimat que organitza el Centre Internacional de Cant Coral Infantil i Juvenil (Internationales Kinder und Jugendchorzetrum) de Hannover i que consisteix en un cap de setmana amb concerts i activitats al voltant del cant coral. En el marc d’aquesta invitació, Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor artístic de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, impartirà una masterclass de direcció coral i dirigirà un assaig obert en què participaran la formació catalana i també el cor femení Mädchenchor Hannover.

Quant als concerts, el Cor de Noies de l’Orfeó Català actuarà a la Christuskirche de Hannover demà divendres 24, a les 20 h, sota la direcció de la seva titular, Buia Reixach i Feixes, i amb l’acompanyament al piano de Josep Surinyac, per oferir un repertori amb obres de Duruflé, Orbán, Biebl, Casals, Jenner i Vila i Casañas, entre d’altres. Diumenge 26, a les 11 h, al mateix emplaçament i com a concert del cloenda del projecte, el cor actuarà al costat del Mädchenchor Hannover per interpretar, novament amb acompanyament de Josep Surinyac, repertori coral de música de Catalunya, Suècia, França i Alemanya.

Aquest viatge a Alemanya és fruit de l’esforç de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per promoure les actuacions dels cors de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau més enllà del Palau. Un objectiu estratègic que s’ha materialitzat en concerts de les formacions en alguns dels més destacats auditoris d’Europa al costat d’orquestres i directors de reconegut prestigi internacional.

El Cor de Noies de l’Orfeó Català ofereix dos concerts a Hannover, demà divendres i diumenge 26 de març