El Palau de la Música Catalana ofereix els mesos de juliol i agost quatre concerts de música clàssica repartits en la proposta Estiu al Palau. La primera cita tindrà lloc el proper dijous, 23 de juliol, en què el Cor de Noies de l’Orfeó Català, que dirigeix Pere Lluís Biosca, oferirà el concert “La Venècia de Vivaldi”, una segona oportunitat per gaudir d’aquesta proposta que ja es va programar el mes de febrer passat i que mostra el contrast entre els aspectes més festius de la Ciutat dels Canals i la seva part més espiritual. El Cor, que estarà acompanyat del conjunt instrumental Vespres d’Arnadí, sota la direcció de Manel Valdivieso interpretarà obres de Marcello, Lotti i Albinoni, i el cèlebre Gloria de Vivaldi.

Ja al mes d’agost, el piano serà el protagonista amb tres concerts que també s’emmarquen en el 13è Sant Miguel Mas i Mas Festival. El català Jordi Masó, un intèrpret de gran projecció nacional i internacional, de repertori molt externs i que ha estat qualificat com “un pianista sòlid i intel·ligent” pel prestigiós crític nord-americà Harold Schonberg, oferirà el dia 3 un programa amb obres de Mompou, Morera, Granados, Montsalvatge i Turina.

El 10 d’agost, el jove pianista rus Sergey Belyavskiy, que actualment està completant estudis amb el prestigiós Eliso Virsaladze, que ja ha guanyat diversos premis internacionals i que va ser finalista del Concurs Maria Canals 2014, oferirà un recital amb obres de Chopin, Liszt, Kreisler i Kapustin.

Finalment, el català Àlex Alguacil, músic d’una considerable trajectòria internacional i que ha estat descrit per la crítica del nostre país com “un pianista brillant, amb un fi sentit musical i un potencial indiscutible” («El País»), tancarà el cicle el dia 17 amb un programa integrat per obres de Brotons, Casablancas, Mompou, Granados i Falla.

El Cor de Noies de l’Orfeó Català i els pianistes Jordi Masó, Sergey Belyavskiy i Àlex Alguacil protagonitzen la proposta musical d’estiu del Palau de la Música Catalana