Amb aquest concert s'inaugura la temporada de l'Orquesta Sinfónica de Galicia

Demà divendres, 12 d'octubre, i dissabte, 13 d'octubre, l'Orquesta Sinfónica de Galicia (OSG), sota la direcció del seu titular Víctor Pablo Pérez, inaugura al Palacio de la Ópera de la Corunya la seva vint-i-unena temporada de concerts amb un programa centrat en les Cançons bíbliques de Dvořák i l'impactant Ivan el Terrible de Serguei Prokófiev.

La interpretació serà a càrrec del Cor de l'OSG i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i amb la participació de la contralt Meredith Arwady, el baríton Valierano Lanchas i el reconegut actor José Sacristán, que farà de narrador.

L'Orquesta Sinfónica de Galicia serà una de les formacions convidades al cicle de concerts Palau  100, en què el 4 d'abril de 2013 interpretarà novament Ivan el Terrible amb el Cor de Cambra del Palau i l'Orfeó Català. En aquesta ocasió i també sota la conducció de Víctor Pablo Pérez, en la que és la seva darrera temporada com a director titular i artístic de l'OSG, l'obra serà interpretada per la contralt Ewa Podleś, el baríton Valeriano Lanchas, mentre que el narrador serà l'actor Sergi López.

El Cor de Cambra del PMC interpreta "Ivan el Terrible" al Palacio de la Ópera de la Corunya