Ho farà sota la direcció de Jean-Christophe Spinosi, juntament amb l'Ensemble Matheus i solistes de reconegut prestigi

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, l'Ensemble Matheus i el seu director, Jean-Christophe Spinosi, presentaran al Palau de la Música de València demà dissabte, 15 de desembre, i al Palau de la Música Catalana dimecres vinent, 19 de desembre, a Palau 100, un dels oratoris més populars de tota la història de la música, El Messies de Händel.  Una superba reflexió sobre el misteri de la creació i de la redempció, estrenat el 13 d'abril de 1742 a Dublín. Aquella interpretació va esdevenir la primera espurna de l'apoteosi de Händel, amb un grapat de milers d'interpretacions arreu del món fins als nostres dies ininterrompudament.

En aquesta ocasió sentirem la versió que oferirà Spinosi, un director caracteritzat per interpretacions amb una forta base dramàtica, amb la seva orquestra Ensemble Matheus, que acumula més de vint anys de trajectòria amb un gran reconeixement al món de la música clàssica per l'originalitat i l'impacte comunicatiu del seu enfocament artístic. També són destacables els solistes que participaran en l'oratori: Sandrine Piau (soprano), David DQ Lee (contratenor), Toni Lehtipuu (tenor) i Florian Boesch (baix), tots ells amb trajectòries professionals destacades.

Per al Cor de Cambra del Palau, actuar al costat d'aquesta formació i sota la direcció d'Spinosi "representa un repte estimulant i enriquidor i una ocasió per redescobrir aquesta obra amb un director a qui admirem molt", explica el seu director, Josep Vila i Casañas. El Cor de Cambra i Spinosi ja van col·laborar amb molt d'èxit el 2010 amb Il barbieri di Siviglia de Rossini que es va interpretar a l'Auditorio de Valladolid i al cicle Palau 100.

El Cor de Cambra del Palau interpreta El Messies de Händel demà a València i dimecres vinent al Palau de la Música Catalana