Un viatge imaginari que descobreix els diversos estils del jazz

El proper dissabte, 21 de març de 2015, a les 12 h, el Palau de la Música Catalana ofereix novament el concert-espectacle Jazz en viu... Swing!, en el marc del cicle Concerts Familiars al Palau. L’espectacle està protagonitzat pels músics de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, dirigida pel trompetista David Pastor, i té com a objectiu apropar el jazz a petits i grans i reviure moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical.

El concert, de cinquanta minuts de durada, proposa un recorregut imaginari en tren per conèixer diferents estils de jazz: des del dixie al swing, el blues, el gòspel, les work songs, les jam sessions... Al llarg d’aquest viatge descobrirem la força de la veu i les immenses possibilitats tímbriques d’aquest instrument: des de les maneres més clàssiques i tradicionals fins a les més modernes, com la improvisació vocal o l’scat (imitació vocal d’algunsinstruments de la big band). El concert-espectacle també inclou mostres de dansa (lindy hop i tap) com a manifestació artística vinculada a l’origen d’aquesta nova música.

L’actriu i cantant Yolanda Sikara és l’encarregada de conduir el públic en la recerca del swing, juntament amb Roger Conesa (actor i saxo) i els ballarins Jana Grulichová i Iván Bouchain. En l’espectacle, dirigit escènicament per Iban Beltran, hi participa també la cantant Susana Sheiman.

El concert-espectacle per a famílies Jazz en viu... Swing!, dissabte vinent al Palau de la Música Catalana