El Palau de la Música Catalana i L'Auditori presenten enguany sis solistes i formacions escollides pels membres  de l'European Concert Hall Organisation (ECHO),  l'associació dels auditoris i sales de concerts més importants d'Europa, en el cicle ECHO Rising Stars.

El cicle, que va començar el 6 de novembre passat amb l'actuació de la violagambista Romina Lischka a L'Auditori, proposa el dimarts 8 de gener de 2013, al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, el concert de la flautista Daniela Koch.  Proposada pel Musikverein i la Konzerthaus de Viena, Koch oferirà un recital amb la preciosa Sonata de Poulenc, a més d'obres de Mozart i Chaminade, entre d'altres.

El 20 de febrer, el Petit Palau acollirà el recital d'Isabelle Druet, artista presentada per la Cité de la Musique de París. L'endemà, 21 de febrer, el Dahlkvist Quartet actuarà a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori. Aquesta formació, caracteritzada per lectures fresques i úniques, ve avalada per l'Stockholms Konserthus. La mateixa sala de L'Auditori acollirà el 14 de març l'actuació del pianista Igor Levit, que oferirà un programa amb obres de Beethoven i Xostakóvitx. El cicle es clourà el 30 d'abril al Petit Palau amb l'actuació del violinista Adam Banda, presentat pel Palace of Arts de Budapest.

El cicle ECHO Rising Stars presenta al Palau la flautista Daniela Koch el proper 8 de gener