Aquest diumenge, 25 de gener, el baríton barceloní Joan Martín-Royo inicia la tercera edició del cicle de concerts Intèrprets Catalans al Palau (Petit Palau, 18 h) i ho fa amb un programa que inclou el primer cicle liederístic de Ludwig van Beethoven, An die ferne Geliebte, op. 98, i cançons de  Carl Loewe, Gabriel Fauré, Reynaldo Hahn i Henri Duparc. Martín-Royo enceta aquesta nova temporada de sis concerts que organitza la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana amb la voluntat d’obrir el Palau i presentar els més distingits músics del nostre país i d’oferir al públic la possibilitat d’apropar-se als talents catalans emergents i consagrats, tot reivindicant i enfortint així la nostra identitat musical.

Joan Martín-Royo actuarà al Palau acompanyat al piano pel mestre Marco Evangelisti. El baríton, amb un repertori operístic ampli, també conrea l’oratori i el lied, i ha actuat en nombrosos teatres i sales internacionals participant en grans produccions. Ha intervingut també en mitja dotzena d’enregistraments i va obtenir el tercer premi en el Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas l’any 2003.

El segon concert del cicle serà protagonitzat pel ja consagrat Quartet Qvixote, el proper 3 de febrer (Sala de Concerts, 20.30 h), que inclourà una acció artística a càrrec Perejaume, artista plàstic convidat del Palau de la Música aquesta temporada. Els concerts següents seran a càrrec del tenor David Alegret, acompanyat al piano per Rubén Fernández Aguirre (12 de febrer, Sala de Concerts, 20.30 h); la pianista Laia Masramon (19 de febrer, Petit Palau, 20.30 h); el violoncel·lista Pau Codina, acompanyat de la pianista Lilit Grigoryan (29 d’abril, Petit Palau, 20.30 h), i la soprano Elena Copons, amb el pianista Francisco Poyato (5 de maig, Petit Palau, 20.30 h).

El baríton Joan Martín-Royo inaugura la tercera edició del cicle Intèrprets Catalans al Palau