COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

El 5 de maig Raimon comença, al Palau de la Música Catalana, els dotze recitals de comiat

Raimon s’acomiadarà dels escenaris aquest mes de maig amb dotze recitals al Palau de la Música Catalana que se celebraran durant els quatre caps de setmana: els dies 5, 6 i 7; 12, 13 i 14; 19, 20 i 21, i 26, 27 i 28 de maig. Aquestes actuacions significaran el comiat definitiu de Raimon dels escenaris després de més de cinquanta anys de carrera. Uns recitals que han suscitat l’interès general i han provocat una gran expectació. Amb el darrer recital ja exhaurit, queden encara algunes entrades a la venda.

Raimon hi cantarà les cançons més conegudes del seu repertori i d’altres que ha anat component al llarg dels anys, així com les més recents i alguna novetat.

Els recitals dels dies 13, 14 i 28 de maig inclouran actuacions de benvinguda del Cor de Noies de l’Orfeó Català (amb les cançons Veles e vents i Parlant-me de tu), el Cor Mitjans de l’Orfeó Català (amb les cançons Diguem no i Si miraves l’aigua) i el Cor Infantil de l’Orfeó Català (amb Jo vinc d’un silenci i D’un temps d’un país), respectivament.

Nascut a Xàtiva el 2 de desembre de 1940, Raimon és un cantant reconegut al país i internacionalment. Amb més de cinquanta discos editats –entre directes i enregistraments d’estudi– i sis llibres publicats, és un artista que, pel seu compromís social, ha depassat l’àmbit cultural i musical. Les seves primeres cançons mantenen una vivència que fa que la gent les continuï cantant. Per a Raimon la cançó és també un vehicle expressiu de poesia.

Les dotze actuacions que oferirà aquest mes de maig seran una nova i darrera oportunitat perquè el públic es retrobi amb aquest artista universal.