Raimon s’acomiadarà dels escenaris aquest mes de maig amb dotze recitals al Palau de la Música Catalana que se celebraran durant els quatre caps de setmana: els dies 5, 6 i 7; 12, 13 i 14; 19, 20 i 21, i 26, 27 i 28 de maig. Aquestes actuacions significaran el comiat definitiu de Raimon dels escenaris després de més de cinquanta anys de carrera. Uns recitals que han suscitat l’interès general i han provocat una gran expectació. Amb el darrer recital ja exhaurit, queden encara algunes entrades a la venda.

Raimon hi cantarà les cançons més conegudes del seu repertori i d’altres que ha anat component al llarg dels anys, així com les més recents i alguna novetat.

Els recitals dels dies 13, 14 i 28 de maig inclouran actuacions de benvinguda del Cor de Noies de l’Orfeó Català (amb les cançons Veles e vents i Parlant-me de tu), el Cor Mitjans de l’Orfeó Català (amb les cançons Diguem no i Si miraves l’aigua) i el Cor Infantil de l’Orfeó Català (amb Jo vinc d’un silenci i D’un temps d’un país), respectivament.

Nascut a Xàtiva el 2 de desembre de 1940, Raimon és un cantant reconegut al país i internacionalment. Amb més de cinquanta discos editats –entre directes i enregistraments d’estudi– i sis llibres publicats, és un artista que, pel seu compromís social, ha depassat l’àmbit cultural i musical. Les seves primeres cançons mantenen una vivència que fa que la gent les continuï cantant. Per a Raimon la cançó és també un vehicle expressiu de poesia.

Les dotze actuacions que oferirà aquest mes de maig seran una nova i darrera oportunitat perquè el públic es retrobi amb aquest artista universal.

El 5 de maig Raimon comença, al Palau de la Música Catalana, els dotze recitals de comiat