El dia 13 de febrer, a les 19 h, a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana, en el marc del cicle Tardes al Palau, Eduard Iniesta & Ensemble, presentaran una selecció de temes del darrer disc d’Eduard Iniesta La petita casa de mi mateix (Satélite K, 2016). A més, el concert també inclourà el Gos solitari de Mozart, op. 11 i l’estrena de l’obra La gran impostura.

El Gos solitari de Mozart, op. 11, composta l’any 2012, està inspirada en cinc poemes de Joan Margarit: “Sonata”, “Camins”, “Asil”, “L’equip de l’assassí” i “Nocturn al Cirene”.

Sobre La gran impostura Iniesta explica que la va escriure “perquè massa sovint fem coses amb les quals renunciem sense saber-ho al que som realment; perquè si et descuides, et pots passar la vida malgastant energia per agradar i per complaure; i perquè la renúncia a un mateix no és res més que una manera de morir cada dia una mica més”. La peça es divideix en cinc moviments, inspirats en la impostura.

D’altra banda, cal destacar que Eduard Iniesta serà novament present a la programació del Palau com a director musical del nou espectacle del cicle Concerts Familiars al Palau, Big Bang Beethoven.Una oportunitat per apropar a menuts i grans la música de geni de Bonn mitjançant una proposta escènica i musical preciosista i de gran ambició artística. L’espectacle es presentarà el 26 de març de 2017, amb direcció escènica d’Enrique Cabrera (director artístic de la companyia Aracaladanza).

Eduard Iniesta i el seu ensemble presenten al Palau de la Música Catalana La petita casa de mi mateix