El dia 13 de febrer, a les 19 h, a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana, en el marc del cicle Tardes al Palau, Eduard Iniesta & Ensemble, estrenaran La gran impostura, una obra instrumental inèdita. 

“Escric La gran impostura perquè massa sovint fem coses amb les quals renunciem sense saber-ho al que som realment; perquè si et descuides, et pots passar la vida malgastant energia per agradar i per complaure; i perquè la renúncia a un mateix no és res més que una manera de morir cada dia una mica més”, explica el compositor. En aquest sentit, la peça es divideix en sis moviments, cadascun dedicat a les manifestacions diverses de la impostura.

El concert inclourà el Gos solitari de Mozart, op. 11 també d’Eduard Iniesta. Una peça composta l’any 2012 per encàrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana que conté cinc movimentsbasats en cinc poemes de Joan Margarit: “Sonata”, “Camins”, “Asil”, “L’equip de l’assassí” i “Nocturn al Cirene”.Iniesta oferirà tot seguit El plor de Constança, obra de sis minuts. El concert inclourà així mateix altres composicions de l’artista català i algunes de les peces del seu darrer disc, La petita casa de mi mateix.

D’altra banda, cal destacar que Eduard Iniesta serà novament present a la programació del Palau com a director musical del nou espectacle del cicle Concerts Familiars al Palau, Big Bang Beethoven.Una oportunitat per apropar a menuts i grans la música de geni de Bonn mitjançant una proposta escènica i musical preciosista i de gran ambició artística. L’espectacle es presentarà el 26 de març de 2017, amb direcció escènica d’Enrique Cabrera (director artístic de la companyia Aracaladanza).

Podeu descarregar-vos aquí la nota de premsa del llançament del disc La petita casa de mi mateix, presentat avui en roda de premsa al Palau de la Música Catalana.

Eduard Iniesta i el seu ensemble estrenaran l’obra La gran impostura al Palau de la Música Catalana el 13 de febrer