INIESTA, Eduard

Un concert únic, amb visió de present i futur, en el qual ens oferirà la síntesi del seu so

El multiinstrumentista Eduard Iniesta, un dels noms més versàtils de la creació i la interpretació musical del nostre país, celebrarà els seus 25 anys als escenaris amb un concert al Palau de la Música Catalana el proper 31 de gener de 2022. El concert serà una síntesi, amb mirada actual, dels estils que han inspirat els deu treballs discogràfics publicats per Iniesta. “Serà un concert de música mediterrània, de rock, de clàssica, de cançó i no serà res de tot això”, segons declaració del mateix Iniesta. 

Un celebració molt especial a la qual s’ha volgut sumar la sala modernista, a fi de reconèixer una reconeguda trajectòria, i en la qual l’artista cantarà i tocarà alguns dels molts instruments de corda que domina, acompanyat de la seva banda, formada per Àlex Tenas (exbateria de Jarabe de Palo), Cristina Membrive (baix), Gerard Nieto (Hammond i piano), el seu germà Xavi Iniesta, amb qui signa el darrer disc (harmònica i veus), i la seva orquestra de corda escollida per a l’ocasió. A més, com no podria ser d’una altra manera en un concert de celebració, Iniesta actuarà amb convidats especials: la cantant Beth, el guitarrista Dani Vega de Mishima i el cantant i productor Marc Parrot.

Sobre Eduard Iniesta

Eduard Iniesta és un músic compositor i intèrpret de guitarres amb una llarga trajectòria, creador d’una música singular i emotiva.

Especialitzat en instruments de doble corda, és considerat un referent de la música mediterrània, amb una sòlida carrera com a músic intèrpret i com a compositor de músiques tan variades com ara folk, rock, blues, clàssica o world music. eduardiniesta.com

Eduard Iniesta celebrarà 25 anys als escenaris amb un concert al Palau de la Música Catalana el proper 31 de gener