La presidenta de l’Orfeó Català, Mariona Carulla, es complau a convidar-vos a l’acte de celebració del doble aniversari de la «Revista Musical Catalana», amb motiu dels 110 anys de la seva creació i dels 30 anys de represa després de la desaparició arran de la Guerra Civil Espanyola, que tindrà lloc el proper 20 de novembre, a les 19 h, a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català.

Durant l’acte també es presentarà el llibre La música d’abans-d’ahir. Antologia d’articles de la Revista Musical Catalana 1904-1936. Una publicació editada per RBA que recull els articles més rellevants de la primera època de l’RMC, seleccionats per Mercedes Conde, directora de la Revista. Igualment, es presentarà el número inèdit de juliol de 1936, recentment trobat al Centre de Documentació de l’Orfeó Català, que no va veure mai la llum a causa de l’esclat de la Guerra Civil.

Entrada lliure. Aforament limitat.

És imprescindible confirmar l’assistència al telèfon 93 295 72 28 o per correu electrònic a [email protected].

Els assistents a l’acte obtindran una invitació per al concert de cloenda del cicle El Primer Palau que se celebrarà el mateix dia, a les 20.30 h, a la Sala de Concerts.

Doble aniversari Revista Musical Catalana