El proper diumenge, 9 de febrer, a les 12 h, torna al Palau de la Música Catalana el concert-espectacle adreçat a famílies Cobla 2.0. Una producció pròpia del Servei Educatiu del Palau, protagonitzada per la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La proposta, que es va estrenar l'any passat amb una gran acollida de públic que va omplir la Sala de Concerts, ofereix una visió renovada i moderna de la cobla com una de les sonoritats més impactants del moment.

Es tracta d'una proposta escenicomusical amb guió i direcció escènica de Jordi Oriol en què els mateixos músics esdevenen actors i protagonistes d'un espectacle amb tocs d'humor que cerca la interacció amb el públic. Cobla 2.0 trenca alguns dels estereotips tradicionals vinculats a aquesta agrupació, però sense renunciar a la sonoritat característica de la cobla.

Els músics de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona abordaran amb els seus instruments sonoritats de jazz, funk, chanson francesa, música contemporània i música tradicional, acompanyant-les amb projeccions de mapping i altres anècdotes divertides, en el que vol ser  una oportunitat per redescobrir aquesta emblemàtica formació.

Cobla 2.0, que també s'ofereix en el cicle Escoles al Palau, s'emmarca en el Projecte Educatiu del Palau de la Música Catalana, que recupera els valors fundacionals del Palau i l'Orfeó Català, com són la catalanitat i la contemporaneïtat, amb l'objectiu de fomentar la participació del públic, la relació entre diferents generacions, la interacció amb altres disciplines i amb les programacions de la casa, així com la potenciació del patrimoni artístic.

Diumenge torna al Palau Cobla 2.0, l’exitós espectacle per a petits i grans que redescobreix la sonoritat més actual de la cobla