Aquest diumenge, 16 d’octubre, comença el nou Cicle Cor de Cambra. Els sis concerts matinals de què consta, sempre a les 12 h, al Petit Palau, volen ser un aparador per mostrar la versatilitat del Cor de Cambra, amb sis reconeguts directors nacionals i internacionals.

Obrirà el cicle el concert titulat “Els valsos amorosos”. En aquesta ocasió la formació serà dirigida per qui va ser director titular fins a la temporada passada, Josep Vila i Casañas, succeït aquest mes de setembre per Simon Halsey. Vila i Casañas proposa un concert que inclourà a més dels populars Neues Liebeslieder-Waltzer de Brahms, obres de Mendelssohn, Schumann i Clara Schumann. 

El 20 de novembre serà la segona cita del cicle. Titulat “El diàleg de Bach amb la música coral d’avui”, Simon Halsey serà l’encarregat de conduir la seva formació amb un programa que inclou obres de Lang, Purcell, Sandström i Bach. Ja al gener de 2017, el director suís Nicolas Fink proposarà “Els perfums de França”, amb peces dels compositors Poulenc, Alain, Debussy, Saint-Saëns i Milhaud; i un mes després, l’anglès Simon Carrington al capdavant de la formació oferirà el programa “El dolor a la música sacra”, amb obres de Suriñach, Guerrero, Christoph, Bach i Standford.

Al mes de juny, el director Xavier Puig dirigirà el concert “La música de mestres de l’Orfeó Català”, amb obres de Millet, Nicolau, Vives, Tomàs, Pujol, Morera i Manén en un concert dedicat al 125è aniversari de l’Orfeó Català, fundat l’any 1891. Finalment, tancarà el cicle “Espiritualitat coral al segle XX: de Mompou a Britten”, amb Mireia Barrera, titular del Cor Madrigal com a directora del concert.

Diumenge comença el nou Cicle Cor de Cambra, sis concerts matinals al Petit Palau